OVER DE DOCENT

CV

Opleiding

Zang Jazz& Pop, Utrechts Conservatorium. Cum laude afgestudeerd in 2008

Werkervaring:

In mei 2017 heb ik 'TOMA!' uitgebracht: een album met Molukse traditionals, liedjes waar ik mee opgroeide. Deze plaat produceerde ik samen met Jelte Tuinstra (Jett Rebel)

Van 2013-2017 zong ik in de live band van Jett Rebel (zie video) Met hem tourden we langs uitverkochte clubs zoals Paradiso en vele festivals, waaronder Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz.

Als freelance backing vocalist heb ik voor talloze artiesten gewerkt waaronder Postman, Barry Hay, Karin Bloemen, Hans Teeuwen, BLOF, Holland Symfonia e,v,a,

Sinds 2017 ben ik ook werkzaam als zangdocent op de Opleiding Docent Muziek (ODM) van het Conservatorium van Amsterdam.

Meer info vind je op https://jessicamanuputty.com
Jessica Manuputty, les dagen: dinsdag en woensdag

Inspiratiebronnen/muzikale helden: Stevie Wonder, Prince, Bill Withers, Emily King, Beyoncé, Ella Fitzgerald, The Beatles, The Band, Donny Hathaway, Lianne La Havas, Lizz Wright, Chet Baker, Joni Mitchell, Ray Charles..en vele anderen!

Al ruim tien jaar geef ik met veel plezier zangles & coaching. Ik vind het heel tof om mijn kennis en ervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan (en nog steeds op doe), door te geven en te delen met anderen. Mijn doel is om iedereen die bij mij langs komt - van beginner tot gevorderde, amateur of professional- te inspireren en in zijn of haar kracht te laten staan!